Privacy 2018-05-30T18:33:40+00:00

Privacyverklaring  Mi Zense

Uw privacy is voor Mi Zense van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met uw persoonsgegevens.

Een product kopen

U kunt bij ons bedrijf producten en diensten kopen. Hierbij gebruiken wij uw persoonsgegevens om de boeking af te handelen.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en adres-gegevens. We bewaren deze gegevens voor het boeken van de volgende afspraak alleen met uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat u geen gebruik meer maakt van onze diensten en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw naam e-mailadres en telefoonnummer. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is om uw boeking verder af te kunnen handelen of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • Per mail
  • Via sociale media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. U kunt ons blokkeren in de mailbox.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze bedrijfsvoering of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem van Salonized. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert
Inzage en wijzigen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat wegeen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Beautysalon Mi Zense
7213 DB Gorssel
mizense@gmail.com
06 50 90 84 74

Recensies

Beautysalon Mi Zense
5.0
Based on 15 reviews
aangedreven door Facebook
Angel Idzes
Angel Idzes
2020-03-18T08:39:23+0000
Ik kom al jaren bij Michelle, zowel voor mijn wenkbrauwen als voor een bindweefsel massage van mijn benen. Het... resultaat is altijd prachtig!💗 Ken geen betere schoonheidsspecialiste dan zij.lees meer
Johanna Ritsma
Johanna Ritsma
2019-12-30T12:42:36+0000
Over het algemeen houd ik niet van beauty salons, ik heb er het geduld niet voor, sorry... Maar hier voel ik me relaxed... en ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en kom er nu om het bij te houden. Lieve meid en gezellige om mee te kletsen. Keurige zaak en erg schoon. Top!lees meer
Amanda Do Rosario
Amanda Do Rosario
2019-12-01T21:29:51+0000
ik heb een cursus microblading gevolgd bij Michelle. het was erg leerzaam en erg leuk. je wordt warm ontvangen dat is... bij mij al 1 ding wat haar al zo geweldig maak ik raad het zeker aan of je nou onzeker ben of niet bij haar zal die gevoel weg vallen zij geef je een gevoel dat je het ook kan dames ik zeg volgen maarlees meer
Esther Kers-Bruijnes
Esther Kers-Bruijnes
2018-11-11T20:40:46+0000
Twee dagen geleden voor een microblading behandeling geweest en ik ben er zo super blij mee! wat een vakwerk.. zo... precies, geduldig en professioneel. krijg alleen maar positieve woorden te horen! Daarom is Mi Zense een absolute aanrader! (op profielfoto nog mijn eigen wenkbrauwen, nu veeeel mooiere!)lees meer
Simone Bosman
Simone Bosman
2018-11-08T20:17:47+0000
Ontzettend blij met m’n wenkbrauwen 😍
Tinie Kauffman V Duuren
Tinie Kauffman V Duuren
2018-04-09T16:44:17+0000
Geweldige cursus van Michelle gekregen , heel duidelijk uitgelegd , en het resultaat is ook voor mij dat ik het fijn... vind om te doen . Topperlees meer
Carin Hembrecht
Carin Hembrecht
2018-02-10T18:57:41+0000
Een hele fijne behandeling gehad . Mijn wenkbrauwen zijn heel mooi geworden, de oude permanente make-up is prachtig... weggewerkt. Ik ben er super blij mee!!!! ��lees meer
Patricia Temming Smetsers
Patricia Temming Smetsers
2017-12-03T17:02:38+0000
Gister en Vandaag les gehad van een topvrouw Michelle bij de Wellness Academie Rotterdam. Zij weet tenminste waar... microblading voor staat, het was super leerzaam en goede maar zeker nieuwe dingen geleerd.lees meer
Cynthia Erberveld
Cynthia Erberveld
2017-10-17T14:08:53+0000
Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen bij Mi Zense en wat is het resultaat mooi! Ik ben echt meer dan tevreden. Al bij... binnenkomst voel je je welkom en op je gemak. Het voelt net alsof je bij een vriendin op de koffie komt. Michelle neemt echt alle tijd om de juiste vorm en kleur samen met je te bepalen. En gedurende de behandeling legt ze stap voor stap uit wat ze gaat doen. Als je overweegt om te gaan voor microblading, ga dan absoluut naar Mi Zense! Michelle je bent een vak vrouw! Groetjes Cynthia.lees meer
Jenn Kroesen
Jenn Kroesen
2017-09-22T16:25:29+0000
Vandaag geweest mijn wenkbrauwen laten doen! Echt helemaal blij mee! Ze doet het echt top! Ze is eerlijk super... vriendelijk! En weet precies wat ze doet� tot de volgende keer �lees meer
Roos Egbreghts
Roos Egbreghts
2017-08-22T19:52:11+0000
Vandaag bij Michelle geweest voor de microblading! Onwijs mooi resultaat en een hele lieve meid! Dank je wel! ��
Christie Bechtle
Christie Bechtle
2017-07-14T13:48:12+0000
Vandaag geweest voor de microblading behandeling , ben super tevreden over het resultaat! Michelle neemt goed de tijd... voor je en geeft goede adviezen over de kleur en vorm. Top gedaan!lees meer
Kellie Kroes
Kellie Kroes
2017-05-30T18:33:08+0000
Super tevreden met mijn wenkbrauwen! Echt een aanrader. Je voelt je meteen op je gemak en Michelle neemt alle tijd voor... je. Kom hier zeker weer terug! Super bedankt Michelle.lees meer
Milou Vogelsang
Milou Vogelsang
2017-05-17T13:42:53+0000
Loes Wassink
Loes Wassink
2017-05-02T07:58:24+0000