Privacy 2018-05-30T18:33:40+00:00

Privacyverklaring  Mi Zense

Uw privacy is voor Mi Zense van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met uw persoonsgegevens.

Een product kopen

U kunt bij ons bedrijf producten en diensten kopen. Hierbij gebruiken wij uw persoonsgegevens om de boeking af te handelen.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en adres-gegevens. We bewaren deze gegevens voor het boeken van de volgende afspraak alleen met uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat u geen gebruik meer maakt van onze diensten en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw naam e-mailadres en telefoonnummer. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is om uw boeking verder af te kunnen handelen of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • Per mail
  • Via sociale media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. U kunt ons blokkeren in de mailbox.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze bedrijfsvoering of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem van Salonized. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert
Inzage en wijzigen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat wegeen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Beautysalon Mi Zense
7213 DB Gorssel
mizense@gmail.com
06 50 90 84 74

Recensies

Beautysalon Mi Zense
4.5
powered by Facebook
Esther Kers-Bruijnes
Esther Kers-Bruijnes
2018-11-11T20:40:46+0000
Twee dagen geleden voor een microblading behandeling geweest en ik ben er zo super blij mee! wat een vakwerk.. zo precies, geduldig en professioneel. krijg alleen maar positieve woorden te horen! Daarom is Mi Zense een absolute aanrader! (op profielfoto nog mijn eigen wenkbrauwen, nu veeeel mooiere!)
Simone Bosman
Simone Bosman
2018-11-08T20:17:47+0000
Ontzettend blij met m’n wenkbrauwen 😍
Ly Flohr
Ly Flohr
2018-09-19T09:33:52+0000
Tevreden met mn wenkbrauwen, Michelle is heel kundig en gastvrij!
Tinie Kauffman V Duuren
Tinie Kauffman V Duuren
2018-04-09T16:44:17+0000
Geweldige cursus van Michelle gekregen , heel duidelijk uitgelegd , en het resultaat is ook voor mij dat ik het fijn vind om te doen . Topper
Eline Wery
Eline Wery
2018-03-08T05:45:08+0000
Vorige week 3 maart langs geweest bij Mi Zense om mijn wenkbrauwen te voorzien van een mooie microblading. Wat een leuke zaak, en ik voelde me er gelijk erg welkom en op mijn gemak. Ondanks dat ik ontzettend pietje precies ben (het zit toch op je gezicht) luistert Michelle aandachtig naar hoe je het precies wil hebben, kijkt ze samen goed met de klant naar mogelijkheden,kleur en vorm. Erg gezellige meid, en harde werker! Nu een week later zijn ze al bijna geheeld en ik ben er maar wat trots op! Jaren lang heb ik mijn wenkbrauwen getekend en nu sta ik op met prachtige wenkbrauwen. Heerlijk gevoel en je houd tijd over in de ochtend ;). Michelle bedankt! Ga zo door!
Carin Hembrecht
Carin Hembrecht
2018-02-10T18:57:41+0000
Een hele fijne behandeling gehad . Mijn wenkbrauwen zijn heel mooi geworden, de oude permanente make-up is prachtig weggewerkt. Ik ben er super blij mee!!!! ��
Kim Wevers
Kim Wevers
2018-01-24T17:29:52+0000
Net langs geweest voor me wenkbrauwen. En het is echt top geworden. Er word geluisterd naar wat je wilt en zelfs tijdens de behandeling kreeg ik de kans om mee te kijken of alles nog na wens was. Echt super
Patricia Smetsers Temming
Patricia Smetsers Temming
2017-12-03T17:02:38+0000
Gister en Vandaag les gehad van een topvrouw Michelle bij de Wellness Academie Rotterdam. Zij weet tenminste waar microblading voor staat, het was super leerzaam en goede maar zeker nieuwe dingen geleerd.
Cynthia Erberveld
Cynthia Erberveld
2017-10-17T14:08:53+0000
Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen bij Mi Zense en wat is het resultaat mooi! Ik ben echt meer dan tevreden. Al bij binnenkomst voel je je welkom en op je gemak. Het voelt net alsof je bij een vriendin op de koffie komt. Michelle neemt echt alle tijd om de juiste vorm en kleur samen met je te bepalen. En gedurende de behandeling legt ze stap voor stap uit wat ze gaat doen. Als je overweegt om te gaan voor microblading, ga dan absoluut naar Mi Zense! Michelle je bent een vak vrouw! Groetjes Cynthia.
Jenn Kroesen
Jenn Kroesen
2017-09-22T16:25:29+0000
Vandaag geweest mijn wenkbrauwen laten doen! Echt helemaal blij mee! Ze doet het echt top! Ze is eerlijk super vriendelijk! En weet precies wat ze doet� tot de volgende keer �
Roos Egbreghts
Roos Egbreghts
2017-08-22T19:52:11+0000
Vandaag bij Michelle geweest voor de microblading! Onwijs mooi resultaat en een hele lieve meid! Dank je wel! ��
Christie Bechtle
Christie Bechtle
2017-07-14T13:48:12+0000
Vandaag geweest voor de microblading behandeling , ben super tevreden over het resultaat! Michelle neemt goed de tijd voor je en geeft goede adviezen over de kleur en vorm. Top gedaan!
Claudia Pietersen
Claudia Pietersen
2017-07-07T14:54:13+0000
Lisa Wiersma
Lisa Wiersma
2017-06-10T20:04:17+0000
Heel blij met mijn wenkbrauwen! ,en super fijn geholpen door Michelle!
Kellie Kroes
Kellie Kroes
2017-05-30T18:33:08+0000
Super tevreden met mijn wenkbrauwen! Echt een aanrader. Je voelt je meteen op je gemak en Michelle neemt alle tijd voor je. Kom hier zeker weer terug! Super bedankt Michelle.
Milou Vogelsang
Milou Vogelsang
2017-05-17T13:42:53+0000
Loes Wassink
Loes Wassink
2017-05-02T07:58:24+0000
Roelinda Van Den Haak van Oudenallen
Roelinda Van Den Haak van Oudenallen
2017-03-28T13:08:46+0000
Vandaag ben ik bij deze geweldige meid geweest voor de microblending behandeling van me wenkbrauwen, die ik gewonnen had met de Facebook actie! Ik ben echt super blij met het resultaat en de vriendelijkheid! Echt een topper! Ik moest dan wel 1,5 uur rijden maar dat heb ik ervoor over� een aanrader voor iedereen!
Joy Dekker
Joy Dekker
2017-03-16T19:47:59+0000
Super aardige meid en heeft mij prachtige wenkbrauwen gegeven! Zeker een aanrader xx
Mexime Veldhoen
Mexime Veldhoen
2017-03-12T09:55:12+0000